Vardagar

Dagarna susar förbi och jag hänger inte med. Ser fram emot att börja jobba i sommar! Heltid, men det känns som jag kommer få mer tid över ändå. När man går hem så är man ledig, något som jag aldrig känner mig nu. Våren har varit intensiv med grupparbeten, roligt men tar så mycket tid. Tid som jag inte har eller orkar att ge.
Hur gör man när man inte räcker till, till allt och alla som behöver en? Fick ett smärre utbrott idag på alla som drar i mig åt olika håll. Kände verkligen att jag var som spindeln i nätet som skulle se till att alla andra fick en bra dag, utom jag. 
Ska inte bara gnälla utan har kunnat ta promenader i naturen och kopplat av lite. Synd att de blir så sena på dagen, inte förren vid 20.00 så kommer jag iväg.Ni vet matlagning, nattning, disk och allt det där andra som ni alla gör...

Men i morgon är det en annan dag även den proppfylld men massa måsten men även med mycket roligt. 

Vår

Det har varit några intensiva dagar för familjen Blom... Både positiva och lite tråkiga händelser har vi hunnit med. Helgen inleddes med total stopp i avloppet som krävde spolbil på jourtid, billigt, INTE!
Lördagen gick i rött, gult, grönt. Solen lyste som vanligt när Bob Marleys minneskonsert hölls för 34 gången. 





Underbar stämning med härliga människor och den obligatoriska kycklingsalladen intogs på picknickfilten i gröngräset👍
Kvällen avslutades med grillning med underbara vänner. Bättre slut på en helt underbar dag kan man inte önska.




Idag har jag försökt sedan 12 att få tag i vårdskandalen ( vårdcentralen vill de visst bli kallade ) men de svarar inte på telefon... Tänkte åka dit och ge dem en lektion i hur man lyfter på luren! Ser framför mig hur de står och försöker lista ut hur den fungerar😡 men påt igen i morgon kl 7..... Måste få nått som fungerar bättre mot min pollenallergi. Älskar våren trots allt och nu blommar fruktträden så vackert😬




Marmorbruket

Idag har jag för första gången varit i Marmorbruket i Kolmården. Vår grupp har i uppgift att konstruera en studieresa dit för elever i 6-9 årsåldern. Undrar varför man oftast inte åker till sevärdheter i närområdet. Jag kan ärligt säga att jag utforskat Öland mer än Östergötland! Så synd eftersom det finns så mycket här att se och utforska.



Vädret var väl inte riktigt på vår sida men vi slapp regnet. Det finns ett litet museum på området som sköts av Krokeks hembygdsförening, även ett litet naturhus finns där. En hel del även för mindre barn eftersom man kan trycka på knappar för att höra olika fågelläten. Mycket att se!







En mycket vacker natur och vi hann inte uppleva allt men vi kommer att åka fler gånger😊




Avslagen

Avslagen, så känner jag mig ikväll. Kan det vara så att jag håller på att bli sjuk? Jag brukar ju aldrig bli sjuk, kanske bara denna härliga pollensäsongen som får mig att må så här. Fick idag hem lite nytt till mina älsklingar på fyra ben. Tröjor och selar bland annat
allt passade perfekt och jag är riktigt nöjd över kvalitén 😊
Kul att köpa lite nytt till dem, de är lite frusna av sig och behöver kläder om vi är ute länge.
För övrigt har jag i dag blivit marknad och PR ansvarig utan lön, alldeles nyss👍 pga av en liten idé jag fick, men tror nog inte att jag får flera bra idéer så lär väl få sparken snart😊 denna vecka erbjuder massa roligheter och ingen idétorka när det gäller blogginlägg iallafall.

Missade att jag bokat fotografering av de tre yngsta i söndags, tur är att jag har en förstående fotograf! Och en ny tid är bokad.

Kolmården

Nu är man lite lagom mör och mosig efter en heldag i djurparken. Måste säga att jag är stolt över hur bra mina barn sköter sig när vi är iväg på utflykter. Extra barnet vann på chockladhjulet😊 och bjöd sina vänner👍🏻nu följer en bildbomb som berättar om vår dag.











Dags igen

Efter ett långt uppehåll känner jag att det är dags igen... Ibland behöver jag ventilera en del för att reda ut allt som snurrar där uppe i hjärnkontoret. Det är inte så viktigt att någon läser, även om jag uppskattar kommentarer, men nu finns suget där igen att dela med mig av min vardag. 

 Ligger här i sängen, redo att gå upp och fixa matsäcken för idag bär det iväg till Kolmårdens djurpark😊 vi har årskort där så det lär bli fler turer dit! Vi var på smygpremiären av Bamses värld men idag är hela öppet med alla åkattraktionerna. Har förväntansfulla barn och en extra som ser fram emot dagen.

blomskaos.blogg.se

För att försöka ordna reda i mitt kaos, både i huvudet och vardagslivet, kommer jag dela med mig av mina tankar och mitt liv. Här är aldrig tyst och långtråkigt med mina 5 döttrar och 4 hundar och alla andra husdjur, händer alltid något!

RSS 2.0