Länge sen

Det var nog en mindre evighet sedan jag skrev ett inlägg! Men ibland måste man prioritera om lite och det var just vad jag gjorde. Men nu sitter jag ensam i soffan med tusen funderingar och förhoppningar. Tänk om man hade ett facit att tjuvkika i när man är osäker på vad som är rätt beslut. 


Den sista tiden har varit otroligt innehållsrik, min arbetsplats läggs ner, kom in på högskolan, firat gubbens 40 årsdag, och en hel del annat. Så många beslut och dessutom har en helt ny dröm dykt upp från ingenstans 😊  men vågar inte hoppas att det kan finnas en möjlighet att förverkliga den.....

Eftersom jag hatar förändringarna och har ett starkt kontrollbehov är det inte lätt att andra avgör vad som händer i framtiden.

Denna sommar har hittills innehållit massor av underbara vänner och positiv energi. Även mina barn har hanterat sommarlovet bättre än de brukar. Minimalt med konflikter.


Så då kommer tankarna om att när allt går så här bra så kommer snart något hemskt att hända. Ja förutom att arbetsplatsen läggs ner då. Vilket känns ofattbart. Hur kan man ta ett så korkat sparbeslut? Känner verkligen med mina arbetskamrater! Jag ska ju ändå plugga.

blomskaos.blogg.se

För att försöka ordna reda i mitt kaos, både i huvudet och vardagslivet, kommer jag dela med mig av mina tankar och mitt liv. Här är aldrig tyst och långtråkigt med mina 5 döttrar och 4 hundar och alla andra husdjur, händer alltid något!

RSS 2.0