Låtsas liv

Gudarna ska veta att mitt vardagsliv inte är lätt! Ingen dans på rosor och varje dag får jag kämpa mot mina egna demoner och kämpa för mina barn ska gå bästa möjliga förutsättningar trots deras svårigheter! 
Samtidigt känner jag en sån otrolig lycka och tacksamhet över det liv jag lever.

Vet att många retar sig på att andra verkar så överdrivet lyckliga och nöjda men vem skulle uppskatta negativa statusar jämt och ständigt och även om mitt liv både är svart och vitt vill jag helst berätta om set positiva än allt skit som händer jämt omkring mig.
Nä mitt liv är långt från perfekt och jag har alla problem som alla andra och kanske mer än de flesta?

Men jag älskar verkligen mitt liv med både det negativa och det positiva❤️



Tacksamhet

Är på ett sånt där humör då man bara känner lycka och tacksamhet! Lycka över underbara vänner. Något som jag inte hade som barn. Innan sjuan var jag mycket ensam, inte mobbad utan bara ensam... Nu är jag omgiven av underbara människor och det är något jag inte tar förgivet. 


Tacksam över att jag får och har möjlighet att förverkliga en dröm för min framtid. Och för att jag för tretton år sedan träffade mitt livs kärlek! Mina fem barn är mitt allt och den kärlek jag känner är större än allt!


Lite sentimentalt kanske och klyschigt men jag är lycklig och jag vill att min familj och alla mina underbara vänner ska veta hur otroligt mycket de betyder för mig.

Allt det där jobbiga och vardags livet tar vi en annan dag, för det ska gudarna veta att mitt liv inte är en dans på rosor!

Sådär!

Öppnade dörren till 10 åringens rum och blev chockad! Varför vet jag i te eftersom det har en förmåga att se ut så allt för ofta. Ja jag vet att pga hennes svårigheter så har hon svårt för vissa saker och att man inte kan kräva saker av henne som man kan av jämnåriga. Men herre Gud det var ju bara nån vecka sen jag rensade rummet sist, med en stor sopsäck som resultat.



 

Dessa bilder är tagna efter att hon själv ansett sig vara klar med städningen, efter flera timmars slit och två sopsäckar senare ser allt hennes rum enligt min standard städat ut.






Hon hjälpte till duktigt och med små och många instruktioner så fixade vi allt tillsammans! 

Nu grillar vi och visst blev maten sen men så skönt att det ser och luktar bra i hennes rum. Senare blir det film på bioduken och lördagsgodis med alla mina flickor!

blomskaos.blogg.se

För att försöka ordna reda i mitt kaos, både i huvudet och vardagslivet, kommer jag dela med mig av mina tankar och mitt liv. Här är aldrig tyst och långtråkigt med mina 5 döttrar och 4 hundar och alla andra husdjur, händer alltid något!

RSS 2.0