Intensiva dagar

Har haft intensiva dagar blandat med sjuka. Har spenderat mycket tid hos mamma för att få ordning på hennes nyöppnade loppis.





Idag åkte hela familjen till Söderköping och smultronstället och barnen ville upp på Ramunderberget så det var bara att släpa sig upp:)







Sitter just nu och njuter av ett glas vitt medan Linus sitter och håller koll på Blacka. 



Orolig

Ser fram emot sommaren!! Samtidigt är jag orolig över flera saker... Jobba, har inte varit på jobbet sedan jag flydde från alla intriger som utspelar sig där....



Och i år är barnen bara lediga tre veckor
från frita och dagis. Stora C är ju ledig hela sommaren och får klara sig mycket själv. Lov, även bara om det är en vecka skapar stora problem hemma hos oss. Lilla M behöver rutiner och skolan ger henne en stabil och pålitlig dag. När vi är lediga ser dagarna annorlunda ut och det är svårare att ha fasta rutiner. Detta slutar alltid med konflikter och gråt, minimalt med sömn och besvikelser.



Önskar ibland att man kunde se fram emot ledigheter utan den skräckblandade känslan som uppstår.

Redan nu är det så svårt att förstå att dagen är slut det är ju ljust ute. Visst har alla barn svårt med årstiderna och det som medföljer med ett par av mina små är det helt obegripligt!!!




En som uppfinner tålamod på burk kommer att bli rik😊

I dag har jag varit med i åk 4 hela dagen. Rastlösheten ligger på en mycket hög nivå hos mig just nu, så jag får nog bränna av en del när jag kommer hem!

Måndag

Idag får jag slutbetyg i privatjuridik..... Spännande😊 Jag vet att jag inte kommer att nå lika höga betyg i år. Dels för att det är högre och svårare kurser. Dels för att mycket av min tid gick åt mina älskade barn i år. 



De tar tid mer tid kanske än andra barn. Andra runt oss förstår nog inte att de tar mer tid och energi än "vanliga" barn. Våra verkar ju så normala.... Det är ju just det. Planera, förbereda och vara konsekventa, kontrollera, påminna, kolla upp dem hela tiden. Läsa av dem så de inte tar ut sig och skapar konflikter. Att hela tiden försöka se hur de mår och vad de för stunden behöver. Allt det här är vad vi gör konstant även om andra inte märker vad vi gör hela dagarna så är det på grund av att vi konstant är uppmärksamma och förutser saker som får våra barn att fungera "normalt" och ger sken av att de är som alla andra😊




Jag själv älskar rutiner, och tur är väl det!! Just nu mår alla otroligt nog bra och vår vardag fungerar så bra som man kan hoppas.

Jag börjar snart jobba på mitt ordinarie jobb som jag under tiden jag studerar är tjänstledig ifrån. Mina nerver börjar kännas av, tänk om jag inte kommer in på högskolan!!!

Tror jag kvävs snart!




Jag älskar sol och värme!! Men den här förbannade pollensäsongen tar knäcken på mig.... Har så jobbigt med andningen.



Idag har nästan hela dagen spenderats utomhus, trots att det är svårt att vara ute med alla krämpor som följer med allergin, har mycket hunnits med att målats. Det börjar likna nått nu, vår "trädgård" man kan ialla fall se lite grundstrukturer. Tittade igår på bilder från när vi köpte huset och insåg att vi faktiskt har hunnit med en del😊




Lite till ska nog hinnas med imorrn!

Fullt upp

Det har inte blivit många blogginlägg på sista tiden, jag haft fullt upp:)
Skolan tar sin tid men även barnens skola tar av min tid med. Och det är ju massa roligt med för den delen. Fyllt år har jag gjort, inte så kul men alltid trevligt att umgås med familj och vänner.


Valpar har vi fått med! Fem tikar och en kille. Godisnamn fick denna kull. Lakris, kola, Polly, Twix, Coco och lilla Pralin.


Minneskonserten för Bob Marley var nu i helgen och gubben min spelade med sitt band Next Chune:)






Ikväll har jag på börjat ett nytt litet projekt, lampskärmar. Det är till en lampa jag fyndat på loppis:)




På gång men svårare än vad jag trodde, gör de lite större än originalen.

blomskaos.blogg.se

För att försöka ordna reda i mitt kaos, både i huvudet och vardagslivet, kommer jag dela med mig av mina tankar och mitt liv. Här är aldrig tyst och långtråkigt med mina 5 döttrar och 4 hundar och alla andra husdjur, händer alltid något!

RSS 2.0