Återhämtning, jobb och promenader

Så har min helg sett ut:)
Efter en vecka med diverse sjukdommar så verkar alla vada friska igen förutom lilla C som vaknade nyss med ont i örat!

Flera promenader har hunnits med i vårt vackra vår väder även om bilderna från barnen och min promenad till affären mer ser ut som höstbilder.



 
Skogsmyrorna hade vaknat till liv, till M stora skräck. Hon avskyr dem men var tvungen att visa de små hemska krypen för sin lillasyster.

Har även hunnit jobbat lite på lördagsnatten, ska lära mig bilrundan som tidningsbud.
På lördagskvällen firade vi min mans vän dom fyllde 40 år och hans underbara fru hade gjort en egen tårta till mig! Att hon kom ihåg att jag är allergisk mot nötter gjorde mig varm i hjärtat!

Idag hick jag och min vän milen med alla vovvarna. Så skönt att gå av dig lite rastlöshet!


Och till middag i Bloms palats blev det fläskfilégryta med ris och äpplepaj med vaniljsås:)




Tack för mig😊

Grymt nöjd!

Mina glasögon har kommit och jag är grymt nöjd med båda paren. Ärligen kan jag ha glasögon på mig utan att skämmas:) sen kan jag ju inte bli vacker bara för att jag har nya glasögon:)





Denna dag har ägnats åt sånt där roligt som städning och handling, även ett utvecklingssamtal hanns med. Skönt att ha det gjort i alla fall. Morgondagen ska ägnas åt skolböcker och lekstuge upprustning och trädgårdsstädning. Så vi hoppas på fint väder.

Är arg och upprörd över att det ska vara så svårt att luskamma och behandla sina barn! Ja menar ju nu inte mina egna utan att andra inte tar sitt ansvar och ser till att denna lusepedimi tar slut på Parkskolan! I natt ligger stackars M med lusmedel som ska sitta i i minst åtta timmar. Blir dyrt i längden med dessa behandlingar, vi har hållt på sedan augusti. Hon blir helt lusfri Max tre veckor sedan är det igång igen! HOPPLÖST!!!



Energikrävande och frustrerande!

Att det ska vara så otroligt energikrävande och frustrerade att få saker och ting att fungera i skolans värld! Ja jag är mycket väl medveten om hur förhållandena i skolan ser ut med både ekonomiskt och brist på kompetent personal. Jag vill ju själv bli en del av den världen jag kämpar mot/med just nu. Men det gäller min dotters framtid och hon SKA få den hjälp hon har rätt till för att klara skolan!

Det finns massa olika resurser att ta hjälp av och nu har vi hjälp(?) av BUP och stödsamordnare och specialpedagog men vet inte riktigt vad det innebär än och om det kommer att förändra något! 



Har idag suttit och ringt, helt utan resultat! Ingen svarar. Försöker maila istället. Skriver ett långt och förklarande mail för att sedan få veta att epost adressen inte stämmer. En halvtimmes jobb till i onödan!  Får istället prata in på telefonsvararn...

Ah tänkte istället försöka få tag i min nya chef som jag aldrig har träffat för att prata om vilka veckor som jag kan jobba i sommar. Först svarar ingen, sedan upptaget, sedan svarar ingen! Jaha ytligare ett meddelande får jag prata in. 

Resultatet av min förmiddag? Ja vem vet inga svar har jag i alla fall fått idag...,
Men trött blir jag!

Brillor!!

Kom precis på att jag borde få mina nya glasögon denna vecka!


Detta är ett av paren:) det var 2001 som jag senast var hos optikern så det var verkligen på tiden att jag tog mig dit😊
Sedan är det dags att ta tag i att förnya linsrecepet som är från -98 nästan från igår:) börjar få svårt att se vad lärarna skriver på tavlan.. Men en sak i taget!

Det verkar som lilla C mår bättre i kväll fast febern hänger i sig fortfarande. Hon får i allafall behålla det hon dricker. Själv mår jag bättre med:)


Ont i halsen har hon min lilla C.
Nu ska vovvarna få kvällsmat och sedan sista rastningen innan vi bre ut ut i sängen. Lite extra plats i natt då gubben min jobbar!

Linus ligger nära flickvännen Millan. Man kan tro att de sitter ihop med kardborreband:)

Hjälplös

Så frustrerande det är när man inte kan hjälpa och fixa så nån man älskar att må bättre. Har haft en hemsk natt i natt, lilla C har kräkts oräkneliga gånger i natt i kombination med hög feber. -Ja vill inte va fuk! Nä det förstår jag men jag kan inte göra så mycket....


Lilla C är så lik mig inte bara till utseendet utsn även att hon blir super gnällig när hon är sjuk:) 
Hon har inte fått behålla något sedan igår kväll och strax ska vi försöka med en tsk. Igen. Bara att hoppas att det vänder snart!!

Pest!

Man säger ju att en karl som är förkyld gnäller som han låg för döden! Så blir tyvärr jag med..... Jag är så sällan sjuk och när det väl händer så blir jag supergnällig. Har så svårt att acceptera att kroppen inte orkar hålla igång med feber. Är lika rastlös och har samma behov att prestera lika mycket som vanligt. Med hjälp av panodil har jag trots allt gett mig ikast med tvättunnorna.


Så otroligt vackert väder det är idag:) vårkänslorna bubblar i kroppen. Hoppas att det fortsätter så här hela nästa vecka!
Sitter här och väntar på min kära Mirre som ska avlösa mig en stund så jag kan krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv en liten stund. Måste försöka bli frisk tills imorgon, missar så mycket i skolan annars!



Härlig lördag

Har haft en underbar lördag trots att gubben jobbat. På fm fick vi fika främmande en vän och hennes barn kom hit. C hade som vanligt bakat kladdkaka som vi bjöd på.



Fick så fina tulpaner av min underbara vän!

Sedan fixade jag mina naglar, använde ett termo gel och tyvärr blev jag besviken på resultatet. När nageln är kall ser den smutsig ut. Inte vad jag väntat mig. Men ja ja det använder jag inte igen:(

En cykeltur till lekparken hanns med innan matlagningen! Det blev en lite tur bara. Vi höll på att blåsa bort!!

Till middag blev det citronkyckling i ugn med rotfrukter och fetaost röra, det slank lätt ner:)
Sedan kom jag på att jag lovat baka till försäljning som ska gå till C klasskassa så snabbt slängdes ihop en hög med muffins.


Nu ska jag göra en djupdykning i godisskålen.


Känner mig hängig och tror att jag håller på att bli sjuk.... Men det har jag inte tid med så jag försöker kurera mig med en fireball😉

Jag är tillbaka

Jag är tillbaka på många sätt!! Här på bloggen och mig själv igen...
Inspirerad och gladare, energin är tillbaka och livet känns lättare. Har haft ett längre uppehåll från bloggen som har varit både frivilligt och ofrivilligt! Vårt nät har inte fungerat som det ska så inga inlägg har kunnats publiceras. Tänkte att eftersom bilder säger mer än ord så ska jag bombardera med bilder!
Först från en underbar dag i folkparken  med barnen lek och andmatning.







Sedan lite bilder från tjejkryssningen på Birka




Helgen efter var jag på en superkul Mellofest hos en nyfunnen vän!




Dagen har spenderats i syster ysters stall och små flickorna var överlyckliga!





I morgon kommer en vän med hennes två barn på fika på fm. Just nu älskar jag livet igen:)

blomskaos.blogg.se

För att försöka ordna reda i mitt kaos, både i huvudet och vardagslivet, kommer jag dela med mig av mina tankar och mitt liv. Här är aldrig tyst och långtråkigt med mina 5 döttrar och 4 hundar och alla andra husdjur, händer alltid något!

RSS 2.0